Prima pagină » OnePlus considera ca 7 ani de suport OS este exagerat – Arena IT

OnePlus considera ca 7 ani de suport OS este exagerat – Arena IT

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-considera-ca-7-ani-de-suport-os-este-exagerat-–-arena-it

Intr-un interviu acordat Tom’s Guide, directorul de operatiuni al One Plus, Kinder Liu, a declarat ca suportul de 7 ani pe care il ofera alti producatori nu are nici un sens.

Google si Samsung sunt primele companii care au confirmat suportul de 7 ani/ 7 actualizari majore de OS pentru anumite modele din portofoliul acestora, iar OnePlus, in prezent cu un suport de 5 ani, nu doreste sa intre in competitie cu acestia.

Pentru a exemplifica lipsa utilitatii a doi ani in plus de suport, acesta a apelat la o analogie cu un sandwich:

Imagine your phone is a sandwich,” …..”Some manufacturers are now saying that the filling in their sandwich — their phone’s software — will still be good to eat in seven years’ time. But what they’re not telling you is that the bread in the sandwich — the user experience — might be moldy after four years. Suddenly a seven-year software update policy doesn’t matter, because the rest of your experience with the phone is terrible.

Pe scurt acesta spune ca hardware-ul nu va mai fi capabil sa tina pasul cu experienta software dupa 4 ani. De asemenea, acesta spune ca, conform studiilor, utilizatorii de pe Android tind sa isi schimbe telefonul odata la 4 ani, astfel ca suportul oferit de acestia de 5 ani este mai mult decat suficient. Desi poate fi adevarat, suportul peste 3 ani a fost introdus destul de recent si datele studiului nu le consider relevante pentru 2024.

Daca ne uitam in tabara Apple, teoria lui Kinder Liu este total falsa si as zice ca e mai mult vorba despre evitarea optimizarii software-ului pentru hardware-ul din generatiile anterioare. Iar salturile de putere de la o generatie la alta nu sunt asa mari. Am gasit o ierarhie pentru procesoarele Snapdragon mai veche aici, care tocmai asta arata. De la Snapdragon 820 la Snapdragon 888 e un spor de performanta de 50%. Diferenta dintre cele doua este de 5 ani.

Mai jos un video cu Galaxy S2 care a fost lansat cu Android 2.3.5 si ruleaza un Android 13.

[sursa]




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus considera ca 7 ani de suport OS este exagerat – Arena IT

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type