Prima pagină » OnePlus Watch 2 a fost lansat oficial

OnePlus Watch 2 a fost lansat oficial

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-watch-2-a-fost-lansat-oficial
OnePlus Watch 2

Un alt produs din zona de wearable, pe lângă Samsung Galaxy Ring, care s-a bucurat de audiența MWC-ului pentru a-și face debutul oficial a fost OnePlus Watch 2. A doua generație a ceasului celor de la OnePlus, de la care existau așteptări destul de mari, având în vedere că a venit la trei ani după predecesorul săi.

Noua apariție s-a reinventat din toate punctele de vedere. Cel mai important, proupune un “Dual Engine Architecture”. Asta înseamnă că vine cu două chipset-uri și două sisteme de operare, ce pot rula oarecum în paralel. Motivul principal din spatele acestei alegeri ce poate părea complicate ține de autonomia dispozitivului. Cu Snapdragon W5 și Wear OS, într-un mod numit Full Smart, avem o autonomie de până la 48 ore (maxim 100 ore cu anumite limitări). Folosind un chipset BES2700 și un sistem de operare RTOS, ambele proprietare, avem funcționalități ceva mai light (modul Power Saver), dar o autonomie de până la 12 zile.

OnePlus Watch 2 se mai mândrește cu încărcarea sa rapidă. O încărcare completă durează doar 60 de minute.

Ceasul propune o construcție realizată din oțel inoxidabil, de 47 mm. Ecranul AMOLED este rotund, are o diagonală de 1.43 inchi și o rezoluție de 466 x 466 pixeli. Luminozitatea sa de top este de 1000 niți. Vine cu o curea de silicon, rezistă la 5 ATM și respectă standardul militar MIL STD810-H.

Este capabil de toate funcționalitățile standard pe care le are un smartwatch care se respectă. Atât în ceea ce privește monitorizarea activităților sportive, cât și a parametrilor fiziologici și alte funcționalități de bază. Nu o să insistăm acum, poate în momentul unui review mai amplu.

OnePlus Watch 2 are un preț de vânzare de 330 euro, valabil în Europa. În perioada de precomandă se obține un discount de 30 euro și o pereche de OnePlus Buds 3 cadou. Precomenzile sunt deja deschise și se pare că țin toată luna martie.

via GSM Arena

Cristian Pop




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus Watch 2 a fost lansat oficial

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type