Prima pagină » (P) ASUS Zenbook DUO (UX8406): un laptop revoluționar cu două ecrane tactile OLED

(P) ASUS Zenbook DUO (UX8406): un laptop revoluționar cu două ecrane tactile OLED

de Roboțelul @ iDOR.info
(p)-asus-zenbook-duo-(ux8406):-un-laptop-revolutionar-cu-doua-ecrane-tactile-oled

28-02-2024 | 16:14

Noul ASUS Zenbook DUO (UX8406) redefinește încă o dată conceptul de laptop cu două ecrane, încorporând două panouri tactile cu tehnologie ASUS Lumina OLED într-un șasiu extrem de portabil.  

autor

Șasiul extrem de portabil se poate extinde instantaneu într-un spațiu de lucru cu diagonală de 19.8 inchi.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) pornește o nouă revoluție a laptopurilor care reușesc să fie extrem de portabile, totodată, concurând cu succes sistemele tradiționale desktop cu mai multe monitoare, fără a se lovi de limitările inerente ale acestora. Nu a fost niciodată mai simplu să lucrezi de oriunde, fără limitări.

Citește și

Nu unul, ci două ecrane ASUS Lumina OLED cu rezoluție 3K

Sunt multe de spus despre noul ASUS Zenbook DUO (UX8406), de la modurile de lucru versatile, la portabilitatea care nu compromite performanța, grație componentelor de ultimă generație și setului complet de porturi I/O disponibile, însă nimic nu este mai uimitor ca cele două ecrane de 14 inch care împreună creează un spațiu de lucru cu o diagonală de 19.8 inchi.

Acestea nu sunt simple ecrane, ci utilizează cea mai nouă generație de panouri ASUS Lumina OLED cu o gamă dinamică ridicată, rezoluție fină 3K (2880 x 1800 pixeli) și dimensiuni complete.

Fiind vorba de panouri ASUS Lumina OLED, avantajele sunt clare: culori la standarde industriale prin acoperirea 100% a gamutului de culoare DCI-P3, contrast, practic, infinit, timp de răspuns fulgerător de 0.2 milisecunde și luminozitate maximă HDR de 500 niți certificată VESA Display HDR True Black 500.

Toate aceste caracteristici sunt puse în valoare de o rată de împrospătare de 120 Hz care asigură o claritate a mișcării fără egal și de margini subțiri cu un raport ecran-corp de 91%, care fac imaginea să pară desprinsă din realitate.

Laptopul perfect pentru nomazii digitali

Utilizarea a două ecrane de dimensiune completă redefinește productivitatea în mișcare.

Datorită standului de susținere încorporat, aceste ecrane pot fi configurate în mai multe moduri care asigură o versatilitate fără egal: poți alege între modul cu două ecrane, cu tastatura conectată prin Bluetooth, pentru mai mult spațiu virtual, sau cu tastatura virtuală afișată pe ecranul inferior, modul tradițional laptop, modul de partajare cu ecranele deschise la 180 de grade și modul desktop cu ecranele dispuse vertical. Artiștii digitali vor putea desena în mod natural cu ajutorul stiloului opțional ASUS Pen 2.0 care poate identifica nu mai puțin de 4096 de niveluri de presiune.

Cel de-al doilea ecran poate fi folosit pentru extinderea spațiului disponibil pentru aplicații, dar, în funcție de modul de lucru ales, poate fi folosit pentru afișarea tastaturii și touchpad-ului virtual, iar prin glisarea cu șase degete în jos îți pune imediat la dispoziție panoul de utilități practice care pot fi gestionate în mod intuitiv.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) este pregătit pentru orice fel de sarcină de lucru și îți pune la dispoziție toate porturile necesare, în ciuda șasiului ultra-portabil de 1.99 cm grosime care cântărește doar 1.35 kg, greutate la care se adaugă tastatura de 0.3 kg.

Nu doar atât, dar ASUS Zenbook DUO (UX8406) poate funcționa peste 13 ore departe de priză datorită bateriei de 75 Wh cu durată de viață extinsă cu până la 20% pentru mai multe cicluri de încărcare. Și, pentru că am amintit încărcarea, trebuie să menționăm că bateria este capabilă să ajungă de la zero la un nivel de 60% în doar 49 de minute.

Performanța remarcabilă a laptopului ASUS Zenbook DUO (UX8406) este asigurată de un procesor Intel Core Ultra 9 -185H cu 16 nuclee ce rulează până la 5.1 GHz, un procesor extrem de rapid care integrează un NPU Intel AI Boost care accelerează sarcinile AI.

ASUS Zenbook DUO (UX8406) oferă în continuare același nivel de durabilitate la standard militar MIL-STD-810H, fiind supus unui regim de testare riguros în medii foarte dure, motiv pentru care laptopul este oferit cu o garanție comercială de 3 ani.

Zenbook DUO (2024) este cel mai premiat laptop al ediției 2024 CES, cu 24 distincții “Best of CES” acordate de publicații prestigioase în cadrul evenimentului și laureatul “CES Innovation AWARDS”.

Doritorii pot achiziționa noul ASUS Zenbook DUO (UX8406) prin precomandă din eShop ASUS România și de la partenerii autorizați ASUS.

Sursa: StirilePROTV

Etichete: asus,

Dată publicare: 28-02-2024 16:00

Articol recomandat de sport.ro

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: (P) ASUS Zenbook DUO (UX8406): un laptop revoluționar cu două ecrane tactile OLED

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă