Prima pagină » ASUS ZenBook DUO revoluționând lumea tehnologiei high-end

ASUS ZenBook DUO revoluționând lumea tehnologiei high-end

de Roboțelul @ iDOR.info
asus-zenbook-duo-revolutionand-lumea-tehnologiei-high-end

Laptopurile multifuncționale cu două ecrane au devenit un lucru obișnuit în lumea de astăzi. Marca ASUS este implicată activ în crearea de laptopuri convenabile pentru sarcini de birou și creative, dar de data aceasta au redefinit conceptul de două ecrane pe un singur dispozitiv și s-au depășit pe ei înșiși!

Vă prezentăm modelul ASUS ZenBook DUO 2024 cu două ecrane Lumina OLED de dimensiuni mari, care pot fi utilizate în diferite scenarii de lucru și de prezentare a proiectului sau produsului dumneavoastră. Cel mai nou laptop vă va surprinde prin performanțele sale, care se datorează procesorului Intel Core Ultra 9, perfecționat pentru a lucra cu inteligența artificială. Și acestea nu sunt toate avantajele dispozitivului! Să aruncăm o privire mai atentă la designul, interfața și configurația lui ZenBook DUO.

Ergonomia lui ASUS ZenBook DUO

Când este închis, notebook-ul este un model ASUS clasic, cu un corp ușor și elegant. Nuanță de gri închis Inkwell Gray se îmbină perfect cu designul minimalist și serios. Capacul prezintă linii ușoare și subțiri care strălucesc frumos, la fel ca și numele concis al modelului din colțul superior.

Atunci când deschideți laptopul, în fața dumneavoastră se desfășoară două ecrane tactile mari de 14 inchi. Tastatura ErgoSense Bluetooth este așezată frumos deasupra celei inferioare. În acest model, tastele sunt mai mari (1,4 mm), cu o cursă silențioasă și o acțiune de blocare clară. Touchpad-ul este mai sensibil la atingere și are un strat oleofobic pentru a proteja împotriva amprentelor. Notebook-ul este, de asemenea, prevăzut cu un nivel ridicat de protecție împotriva condițiilor extreme de temperatură și umiditate, în conformitate cu standardul militar de fiabilitate MIL-STD 810H.

ZenBook DUO este echipat cu o gamă completă de interfețe, inclusiv o pereche de porturi Thunderbolt 4 cu conectori USB-C. Cu ajutorul acestor porturi, vă puteți încărca rapid dispozitivul, puteți transfera instantaneu date la o viteză maximă de 40Gbps și puteți transmite imagini, clipuri video și sunet către dispozitive suplimentare, cum ar fi proiectoare video, ecrane de conferință și de prezentare care acceptă rezoluție 4K și 8K. Cu o dimensiune compactă de 14,6 mm și o greutate de 1,35 kg, notebook-ul oferă mobilitate și ușurință ridicate.

Versatilitatea lui ASUS ZenBook DUO

Atunci când achiziționați un ASUS ZenBook DUO, veți descoperi o multitudine de oportunități pentru a lucra eficient și pentru a atinge noi niveluri de productivitate. Acest notebook multifuncțional oferă o varietate de moduri de utilizare:

  • Modul cu ecran dublu cu tastatură Bluetooth este o configurație în care un ecran se află deasupra celuilalt, iar unghiul de înclinare este reglat de un suport înclinabil. În acest mod, spațiul ecranului este dublat: un ecran poate fi utilizat pentru modelarea sau programarea proiectelor, de exemplu, iar celălalt ecran poate fi utilizat pentru tutoriale video sau materiale de referință.
  • Modul ecran dublu cu tastatură virtuală— un aranjament cu ecran dublu în care ecranul de jos este o tastatură virtuală. Cu ScreenXpert versiunea 3.1, puteți personaliza tastatura în funcție de preferințele dumneavoastră. În plus, cu ajutorul stiloului ASUS Pen 2.0, puteți să hașurați, să schițați sau să scrieți de mână, fără a utiliza editori grafici sau alte dispozitive.
  • Modul de colaborare vă permite să plasați pe orizontală sau pe verticală pentru a vă prezenta munca. Acest mod asigură o vizibilitate maximă pentru interlocutorii și partenerii dvs. de afaceri, permițându-le să perceapă pe deplin toate detaliile.
  • Modul laptop este organizat într-o configurație standard și convenabilă, cu tastatura Bluetooth deasupra ecranului de jos. Acest mod vă pune la dispoziție ușurința și mobilitatea dispozitivului, precum și ecranul OLED de 14 inchi cu un raport de aspect de 16:10.
  • Modul PC aranjează ecranele astfel încât ambele ecrane să se desfășoare pentru a forma un monitor cu o tastatură ErgoSense. Acest lucru vă permite să lucrați rapid și eficient la birou, acasă sau într-o cafenea, păstrând în același timp dispozitivul compact.

Afișaj ASUS ZenBook DUO

Cele mai recente ecrane Lumina OLED de la ASUS sunt concepute special pentru notebook-ul ZenBook DUO. Ambele ecrane au o rezoluție 3K (2880×1800) și suportă o rată de cadre de 120Hz, oferind o calitate excepțională a imaginii, cu culori bogate, claritate și o rată de cadre fluentă.

Ecranele OLED dispun de sticlă Corning Gorilla Glass NBT durabilă, de o tactilitate excelentă și de suprafețe protejate de amprente și zgârieturi printr-un strat oleofob. Un alt avantaj al ecranelor Lumina OLED este emisia redusă de lumină albastră, ceea ce este bun pentru vedere. Ambele ecrane acceptă controlul prin gesturi și utilizarea stylus-ului pentru acțiuni mai rapide și mai eficiente.

Cu o luminozitate de 500 cd/m², vizualizarea conținutului media și îndeplinirea sarcinilor de lucru devin o experiență mai confortabilă și mai plăcută. Tehnologia ASUS TrueLife ajustează automat luminozitatea și gama de culori pentru a se potrivi cu lumina ambientală. Cu o suprafață de afișare de 91%, vă puteți bucura de filme și puteți lucra la proiecte 3D pe un ecran spațios.

Reproducerea culorilor de pe ecranul OLED este certificată Pantone, astfel încât spațiul de culoare DCI-P3 cu o adâncime de culoare de până la 1,07 miliarde de nuanțe umple fiecare imagine de culoare și contrast la orice luminozitate. Un raport de contrast de 1.000.000:1 face ca toate culorile să fie mai profunde, mai tridimensionale și are un impact pozitiv asupra imaginii de ansamblu.

Performanța ASUS ZenBook DUO

Notebook-ul oferă performanțe remarcabile pentru programatori, arhitecți și designeri care cer viteză, rezultate de calitate și funcționare eficientă.

Procesorul Intel Core Ultra 9 cu algoritmi AI are 16 nuclee, ceea ce vă garantează un potențial practic uriaș. Notebook-ul nu se supraîncălzește și nu se blochează, chiar și în cazul editării sau modelării video obișnuite, datorită sistemului inovator de răcire IceCool, care controlează căldura din interiorul carcasei și o disipează dinspre procesoare spre exterior. O foaie de grafen, conducte de căldură și două ventilatoare mențin temperatura din interior reglată și răcesc instantaneu toate componentele carcasei. Dispersorul de căldură este amplasat între placă de bază și panoul OLED, acesta ridică pachetul termic la 35W și nivelează problema comună cu throttling.

Acceleratorul grafic Intel Arc îmbunătățește performanța în aplicațiile solicitante și sporește calitatea grafică. Memoria RAM LPDDR5x de 32 GB și un SSD PCIe 4.0 de 2 TB asigură lansarea rapidă a aplicațiilor și o pornire lină a jocurilor, eliminând așteptările lungi și întârzierile. Toate fluxurile de lucru vor funcționa fără probleme și în mod constant!

Unitatea de procesare neuronală (NPU) preia procesele cu utilizare intensivă a resurselor și coordonează inteligența artificială. Acest lucru vă permite să maximizați eficiența tuturor funcțiilor, concentrându-vă asupra sarcinilor mai complexe, în timp ce sarcinile simple și ușoare sunt efectuate automat de către inteligența artificială. Sistemul de operare Windows 11 Home este, de asemenea, optimizat pentru AI, utilizând un asistent AI pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți productivitatea și să eliminați munca birocratică și consumatoare de energie.

Bateria de 75Wh cu autonomie excelentă susține fluxurile de lucru îndelungate și vă asigură că vă puteți bucura de notebook-ul dvs. pe tot parcursul zilei. Cu un ecran activ, dispozitivul funcționează timp de 13,5 ore, iar cu două ecrane, 10,5 ore. Modul Modern Office reduce durata de viață a bateriei la 8-9 ore, dar vă sporește concentrarea și productivitatea. Puteți încărca rapid ZenBook DUO folosind încărcarea inversă, bateria mobilă sau banca de energie, fără să vă faceți griji cu privire la uzura bateriei, deoarece bateria este dimensionată pentru 1200 de cicluri de încărcare-descărcare pentru dispozitiv.

Cu ASUS ZenBook DUO, ajutorul este întotdeauna la îndemâna ta!

Preia controlul asupra muncii, carierei și creativității tale în 2024, anul dragonului verde, care reprezintă norocul și succesul! ASUS ZenBook DUO este conceput pentru a reprezenta un progres în viața ta și pentru a te energiza. În acest an poți fi cât mai productiv, accesând ultra.md și oferindu-ți un laptop ZenBook DUO!

Cu același succes colosal, puteți participa la competiția de la marca producătorului — «ASUS Aventuri». În perioada 11 martie – 15 aprilie 2024, alăturați-vă jocului interactiv captivant, finalizați provocările și câștigați coduri de activare Microsoft 365 pentru fiecare nivel finalizat și concurați pentru super-premiul — un laptop Zenbook Duo 2024. Detalii sunt disponibile pe site-ul ASUS sau pe canalele de socializare ASUS CIS. ULTRA Shop vă urează un joc captivant, o experiență de neuitat și victorii binemeritate!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: ASUS ZenBook DUO revoluționând lumea tehnologiei high-end

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă