Prima pagină » Prințul William este așteptat la Premiile BAFTA, după o săptămână petrecută la țară, cu Kate și copiii

Prințul William este așteptat la Premiile BAFTA, după o săptămână petrecută la țară, cu Kate și copiii

de Roboțelul @ iDOR.info
printul-william-este-asteptat-la-premiile-bafta,-dupa-o-saptamana-petrecuta-la-tara,-cu-kate-si-copiii

Mai ales că Prințul de Wales este președintele BAFTA. William și Kate au avut o apariție fabuloasă anul trecut, la premii. Din păcate, anul acesta, moștenitorul tronului britanic este nevoit să participe singur.

Prințul de Wales urmează să participe la Festivalul Premiilor BAFTA Film Awards duminică, a confirmat Palatul Kensington.

William, care este președintele BAFTA, va merge pe covorul roșu de la Sala Regală a Festivalului Southbank Centre din Londra, fără soția sa, Prințesa Kate, care va rămâne acasă anul acesta, pentru a-și continua recuperarea medicală după operația abdominală suferită în ianuarie.

Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 FOTO Profimedia

Imaginea 1/8: Kate Middleton și Prințul William la Premiile BAFTA 2023 FOTO Profimedia

Anul trecut, Prințesa de Wales a pășit ravisantă pe covorul roșu al Festivalului, îmbrăcată suav în alb și cu mănuși negre, lungi. Apariția sa a fost atunci una dintre cele mai apreciate.

Toți ochii au fost ațintiți asupra lui William și Kate anul trecut, deoarece aceștia și-au făcut o  intrare fabuloasă la premiile BAFTA din 2023. Prințesa de Wales arăta uimitor în rochia Alexander McQueen cu un singur umăr și mănuși negre de operă, în timp ce William era super elegant într-un smoking de catifea neagră de la Tom Ford.

Prințesa Kate a purtat pentru prima dată rochia aceasta în stil grecesc la Premiile BAFTA 2019, având atunci detalii florale pe umăr.

În ultimii ani, cuplul regal a participat de obicei împreună la acest spectacol, însă acum este imposibil, având în vedere că lipsa Prințesei din vizorul public a fost anunțată până după Paște, potrivit biroului de presă al Palatului Kensington.

În 2022 au ratat Premiile BAFTA din cauza agendelor prea încărcate, dar și în 2021, din cauza morții neașteptate a bunicului lui William, Ducele de Edinburgh.

William este președintele BAFTA din 2010, un rol preluat atunci de la Lord Attenborough – singurul președinte non-regal al BAFTA până în prezent. Înainte de acesta, Prințesa regală Anne a deținut rolul din 1972 până în 2000, în timp ce Prințul Philip a fost primul președinte al BAFTA din 1959 până în 1965.

Foto: Profimedia & Getty Images




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințul William este așteptat la Premiile BAFTA, după o săptămână petrecută la țară, cu Kate și copiii

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type