Prima pagină » Nothing Phone (2a) a fost scos din cutie într-un mod inedit: folosind o macara virtuală pe străzile din Londra; Designul este confirmat!

Nothing Phone (2a) a fost scos din cutie într-un mod inedit: folosind o macara virtuală pe străzile din Londra; Designul este confirmat!

de Roboțelul @ iDOR.info
nothing-phone-(2a)-a-fost-scos-din-cutie-intr-un-mod-inedit:-folosind-o-macara-virtuala-pe-strazile-din-londra;-designul-este-confirmat!

Pe 5 martie urmează a avea loc un eveniment special Nothing. Compania va prezenta atunci primul telefon accesibil din portofoliu și anume Nothing Phone (2a). Ei bine, înainte de debut, producătorul are prilejul de a crea hype în jurul lansării, astfel că după câteva teasere video, azi designul terminalului a fost dezvăluit. Mai jos am toate detaliile.

Se pare că în ultimele zile Nothing a amplasat postere cu așa-zisul Nothing Phone (2a) pe străzile din Londra. Ei bine, folosind tehnologia AR posterele ce iau o formă de „cutie” dezvăluie smartphone-ul în fața utilizatorilor, fiind scos din cutie de o „macara” virtuală. Un astfel de clip a fost postat de către companie pe Twitter, iar ulterior a apărut și o fotografie de calitate care confirmă aspectul dezvăluit pentru prima dată în randări.

Nothing Phone (2a) are parte de un setup foto dual central în partea din spate. Sunt amplasate ca niște „ochi” care te privesc, de aici teaserele și sloganul folosit pentru promovarea terminalului „See the world through fresh eyes”. 

Phone (2a) e așteptat pe 5 martie și ar aduce un display AMOLED de 6.7 inch cu rezoluție Full HD+, refresh rate de 120Hz. Sub capotă s-ar afla un procesor MediaTek Dimensity 7200 Pro, 8 GB sau 12 GB de memorie RAM, dar și 128 GB sau 256 GB de stocare. În spate s-ar afla cel puțin un senzor foto principal de 50 MP cu OIS, iar prețul ar fi de aproximativ 349 de euro la debut.

Aflăm mai multe detalii în următoarele zile!




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nothing Phone (2a) a fost scos din cutie într-un mod inedit: folosind o macara virtuală pe străzile din Londra; Designul este confirmat!

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă