Prima pagină » Tableta Galaxy Tab S6 Lite (2024) e reală! Apare în primele fotografii, lansarea se apropie

Tableta Galaxy Tab S6 Lite (2024) e reală! Apare în primele fotografii, lansarea se apropie

de Roboțelul @ iDOR.info
tableta-galaxy-tab-s6-lite-(2024)-e-reala!-apare-in-primele-fotografii,-lansarea-se-apropie

Samsung a lansat foarte multe tablete în ultimele luni. În vară sosea seria de flagship-uri Galaxy Tab S9 compusă din 3 modele de top, iar ulterior a sosit seria Galaxy Tab S9 FE. Au mai apărut și variante accesibile precum Galaxy Tab A9 și Tab A9+ la puțin timp distanță, iar acum pare că ne pregătim de debutul unei așa-zise Galaxy Tab S6 Lite, ediție 2024. Ei bine, aceasta a primit multe certificări în ultima perioadă și pare că e gata de debut. Mai jos am toate detaliile.

Galaxy Tab S6 Lite (2024) tocmai a apărut în primele fotografii. Pare că are aceleași dimensiuni ca predecesorul și anume 244.5 x 154.3 x 7 mm. În variantă Wi-Fi apare cu numărul de model SM-P620, iar în variantă 4G LTE vine cu numărul de model SM-P625. Pare că vorbim despre un upgrade la nivel de hardware modesrt, dar vestea bună e că va primi Android 14 din fabrică și suport software extins.

Tableta ar avea corp fabricat din aluminiu, display IPS LCD de 10.4 inch cu refresh rate standard – 60Hz. Ea ar aduce un S-Pen în pachet, asemeni predecesorilor, iar sub capotă ar trebui să primim o baterie de 7040 mAh + un procesor Exynos 1280. În variantă de bază ar avea 6 GB RAM și 64 GB sau 128 GB de stocare și ar porni de la 429 de euro în Europa.

Nu are încă dată de lansare, deși ar trebui să sosească în următoarele săptămâni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tableta Galaxy Tab S6 Lite (2024) e reală! Apare în primele fotografii, lansarea se apropie

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă