Prima pagină » Tableta OnePlus Pad Go a primit noi teasere; Aflăm detalii legate de hardware și conectivitate înainte de debut

Tableta OnePlus Pad Go a primit noi teasere; Aflăm detalii legate de hardware și conectivitate înainte de debut

de Roboțelul @ iDOR.info
tableta-oneplus-pad-go-a-primit-noi-teasere;-aflam-detalii-legate-de-hardware-si-conectivitate-inainte-de-debut

OnePlus urmează să anunțe cea de a doua tabletă din portofoliul său și anume Pad Go. Vorbim despre un model ceva mai accesibil, cu display generos și corp fabricat din aluminiu. E un dispozitiv destul de interesant ce vine ca rival pentru variante din portofoliul Xiaomi, realme, Motorola sau Lenovo. Ei bine, compania a confirmat oficial debutul, iar acum pare că a început o perioadă de teasing pentru această tabletă. Mai jos avem detalii.

Pe contul de Twitter / X al companiei au apărut câteva detalii asociate cu OnePlus Pad Go. Aflăm astfel că ea va sosi în configurație ce implică 8 GB RAM și 256 GB de stocare. Se vehiculează că ar primi și variantă LTE, astfel că utilizatorii vor avea acces la internet oriunde s-ar afla.

Apare și un alt teaser aici ce confirmă faptul că ne vom putea conecta smartphone-ul OnePlus la această tabletă. Asta înseamnă că se creează un soi de ecosistem prin intermediul căruia vom putea transfera rapid fișiere între dispozitive, poate chiar să răspundem la apeluri și mesaje într-un mod facil.

Tableta ar avea display IPS LCD de 11.35 inch cu aspect 7.5, cu refresh rate crescut și rezoluție 2.4K. Primește difuzoare quad tunate Dolby Atmos, iar sub capotă vom primi un procesor MediaTek Helio G99 și o baterie de 8000 mAh. Atât în spate cât și în față se află senzori foto de 8 MP.

Nu avem încă detalii cu privire la preț, dar se vehiculează că ar costa sub 300 de euro la lansare. Debutul are loc pe 6 octombrie în India, iar atunci vom afla toate detaliile despre această nouă tabletă din portofoliul companiei.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tableta OnePlus Pad Go a primit noi teasere; Aflăm detalii legate de hardware și conectivitate înainte de debut

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă