Prima pagină » Tableta OnePlus Pad2 va debuta la jumătatea acestui an; Ce știm despre ea?

Tableta OnePlus Pad2 va debuta la jumătatea acestui an; Ce știm despre ea?

de Roboțelul @ iDOR.info
tableta-oneplus-pad2-va-debuta-la-jumatatea-acestui-an;-ce-stim-despre-ea?

Prima tabletă din portofoliul OnePlus a debutat anul trecut, în luna aprilie. Pare că ne apropiem de lansarea unui succesor pentru acel model. Pe web au apărut primele informații cu privire la așa-zisă tabletă OnePlus Pad2. Se vehiculează că noul model ar adopta un CPU de generație nouă, după cum era de așteptat, dar ar primi și un display ceva mai generos. Mai multe detalii avem mai jos.

Sunt tipsteri care susțin că OnePlus Pad2 nu ar fi mai mult un rebrand pentru proaspăt lansata tabletă vivo Pad3 Pro. Asta înseamnă că ne putem aștepta la un display de 13 inch în diagonală cu rezoluție 3K și la un procesor Dimensity 9300 sub capota lui OnePlus Pad2. 

vivo Pad3 Pro

Max Jambor e zvonacul care spune acest lucru, iar conform acestuia lansarea ar fi programată pentru jumătatea acestui an. vivo ar putea vinde tableta în China, în timp ce în Europa ar putea sosi drept OnePlus Pad2, practic. Dacă zvonul e corect, noua tabletă OnePlus va primi corp fabricat din aluminiu, suport pentru stylus, stocare UFS 4.0 și memorie RAM LPDDR5. 

Ar trebui să avem sub capotă o baterie de 11.500 mAh ce se încarcă la 66W pe fir, iar tableta ar aduce 8 difuzoare, Bluetooth 5.4, Wi-Fi 7 dual-band. Rămâne de văzut și cât va costa tableta. Prima generație se vinde pentru 449 de euro în Europa.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Tableta OnePlus Pad2 va debuta la jumătatea acestui an; Ce știm despre ea?

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă