Prima pagină » Mesajul unei profesoare de limba română pentru Tudor Chirilă a ajuns viral – peste 12.000 de like-uri în 24 de ore

Mesajul unei profesoare de limba română pentru Tudor Chirilă a ajuns viral – peste 12.000 de like-uri în 24 de ore

de Roboțelul @ iDOR.info
mesajul-unei-profesoare-de-limba-romana-pentru-tudor-chirila-a-ajuns-viral-–-peste-12.000-de-like-uri-in-24-de-ore
Foto: Facebook/Tudor Chirilă

Recent, Tudor Chirilă, muzician, actor și antrenor la emisiunea Vocea României de la PRO TV, a publicat pe Facebook un mesaj emoționant pe care l-a primit de la o profesoară de liceu.

Artistul a redat pe pagina de socializare mesajul cadrului didactic, precizând că a cerut acordul pentru a face acest lucru.

”Mi se pare tare că prin Vocea României pot să continui un pic de tot la educație. Și mi se pare tare că există profesori deschiși la o abordare modernă, interdisciplinară” – a afirmat Tudor Chirilă.

În postarea care a strâns peste 12.000 de like-uri și a fost distribuită de sute de persoane – în mai puțin de 24 de ore de la publicarea pe Facebook – doamna profesoară i-a mulțumit lui Tudor Chirilă pentru că a folosit un anumit cuvânt în timpul unui show Vocea României.

Citeşte mai departe pe ŞtirileProTV.ro




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Mesajul unei profesoare de limba română pentru Tudor Chirilă a ajuns viral – peste 12.000 de like-uri în 24 de ore

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type