Prima pagină » Vedeta din România care nu-i suportă pe Smiley și Gina Pistol: ”Ce să spun…A plecat cu boxerul în SUA. De ea zic că e boxer”

Vedeta din România care nu-i suportă pe Smiley și Gina Pistol: ”Ce să spun…A plecat cu boxerul în SUA. De ea zic că e boxer”

de Roboțelul @ iDOR.info
vedeta-din-romania-care-nu-i-suporta-pe-smiley-si-gina-pistol:-”ce-sa-spun…a-plecat-cu-boxerul-in-sua.-de-ea-zic-ca-e-boxer”

Joi, 08 Februarie 2024, ora 16:38

10184 citiri

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi, împreună cu fetița lor, Josephine, au plecat recent în America, în Los Angeles, unde artistul se dedică atât familiei, cât și muncii. Au închiriat o casă acolo, deoarece vor sta o perioadă mai lungă de timp.

Smiley și Gina Pistol au însă și contestatari, așa cum este Mariana, fosta soție a compozitorului Horia Moculescu.

,Ce să spun…Smiley a plecat cu boxerul în SUA. Gina Pistol, de ea zic că e boxer. Am văzut că este nemulţumită de o nouă tunsoare pe care a căpătat-o în America. Mă umflă şi râsul! Cât despre Smiley, eu nu îl mai suport de când am fost la o emisiune a lui Cătălin Măruţă, în care eu am făcut duş în direct.

A venit şi el la un moment dat, când era adrenalină în platou. Am observat atunci că l-a întrebat pe Măruţă: Ce se întâmplă aici? Cătălin i-a spus că eu urmează să fac duş în direct. Smiley a avut o reacţie de dispreţ. De genul: Pfff! De atunci, nu îl mai suport”, a spus Mariana Moculescu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Smiley și Gina Pistol au plecat din țară:

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi, împreună cu fetița lor, Josephine, plecat în America, în Los Angeles,…

România a primit primele scannere cu raze X pentru inspectarea mărfurilor în vămi: ”Nu ne oprim aici” FOTO

Ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, a anunțat joi seară, 8 februarie, că primele două scannere cumpărate de România cu bani europeni au ajuns în ţară şi vor fi funcţionale la finalul…




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Vedeta din România care nu-i suportă pe Smiley și Gina Pistol: ”Ce să spun…A plecat cu boxerul în SUA. De ea zic că e boxer”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type