Prima pagină » Actorul Adam Driver, starul filmului Ferrari, spune că nu i s-a dat voie să conducă nicio mașină Ferrari la filmări

Actorul Adam Driver, starul filmului Ferrari, spune că nu i s-a dat voie să conducă nicio mașină Ferrari la filmări

de Roboțelul @ iDOR.info
actorul-adam-driver,-starul-filmului-ferrari,-spune-ca-nu-i-s-a-dat-voie-sa-conduca-nicio-masina-ferrari-la-filmari

Adam Driver, starul filmului „Ferrari” despre producătorul auto italian Enzo Ferrari, a dezvăluit joi că nu i s-a permis să conducă niciuna dintre maşinile de curse care apar în pelicula biografică, relatează agenția Reuters, citată de News.ro.

Adam Driver in rolul lui Enzo FerrariFoto: Forward Pass / Album / Profimedia Images

„Au fost cele mai înfricoşătoare lucruri de pe platou, dar nu m-au lăsat să conduc maşinile din motive de asigurare”, a declarat Driver reporterilor.

Filmul relatează un an cheie din viaţa lui Ferrari – 1957 – în timp ce acesta se luptă pentru a-şi menţine compania pe linia de plutire, se confruntă cu traume în viaţa personală şi se luptă cu rivalul local Maserati pentru supremaţia pe circuit.

Regizat de regizorul veteran Michael Mann, Ferrari prezintă secvenţe pline de adrenalină cu maşinile sport roşii care concurează în legendara cursă Mille Miglia, care a traversat Italia şi care s-a dovedit adesea fatală atât pentru şoferi, cât şi pentru spectatori.

Un alt actor din „Ferrari” a condus replici ale mașinilor celebre

Deşi lui Driver nu i s-a permis să se urce într-un Ferrari, unul dintre coprotagoniştii săi, actorul american Patrick Dempsey, s-a urcat la volanul unor replici ale maşinilor emblematice, cu acoperişul deschis, care nu ofereau nicio protecţie şoferilor expuşi.

„A fost destul de înspăimântător. La volanul unei maşini moderne ai o cuşcă de protecţie, dar la aceste maşini nu exista o cuşcă”, a declarat Dempsey, adăugând că participarea la cursele de anduranţă era ameţitoare, forţându-te să te gândeşti doar la prezent.

Ferrari este unul dintre cele 23 de filme care concurează pentru prestigiosul premiu Leul de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia, care a început miercurea aceasta și se va desfășura până pe 9 septembrie.

Deși nu i-a numit pe Driver sau producătorii acestui film, unul dintre cei mai cunoscuți actori din Italia, Pierfrancesco Favino, a criticat Hollywood-ul la deschiderea festivalului din cauza faptului că nu alege mai mulți actori italieni pentru a interpreta roluri ale unor italieni.

În urmă cu doi ani Driver a jucat un alt italian cunoscut, pe creatorul de modă Maurizio Gucci, în lungmetrajul biografic „House of Gucci” regizat de Ridley Scott.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Actorul Adam Driver, starul filmului Ferrari, spune că nu i s-a dat voie să conducă nicio mașină Ferrari la filmări

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă