Prima pagină » Căștile OnePlus Buds Pro 2 Lite sosesc în Europa, dar sunt comercializate drept Buds Pro 2R

Căștile OnePlus Buds Pro 2 Lite sosesc în Europa, dar sunt comercializate drept Buds Pro 2R

de Roboțelul @ iDOR.info
castile-oneplus-buds-pro-2-lite-sosesc-in-europa,-dar-sunt-comercializate-drept-buds-pro-2r

În martie OnePlus lansa o versiune „Lite”, mai accesibilă, a căștilor Buds Pro 2 în China. Azi aflăm că ele sosesc în Europa, dar vor fi comercializate sub un nume diferit și anume  OnePlus Buds Pro 2R. De asemenea, ele vor fi disponibile doar pe alb, deci nu vom vedea variante de culoare neagră sau verde. Mai jos avem detalii.

Vorbim despre o pereche de căști ce bifează o bună parte din funcțiile atractive disponibile pe varianta de top Pro 2. Aduc certificare IP55 pentru rezistență la apă, au parte de anulare activă a zgomotului, astfel că pot bloca sunete de până la 48 de dB, exact ca modelul Pro. Fiecare cască aduce 3 microfoane și anulează zgomotul pe durata apelurilor.

Buds Pro 2 Lite

Buds Pro 2R vin cu certificare Hi-Res Audio Wireless Streaming și au tuning audio de la compania Dynaudio și de la compozitorul Hans Zimmer. Există și opțiuni pentru gameri, precu mlatența redusă de 54ms. Fiecare cască oferă o autonomie de 9 ore, iar tocul duce totalul la 39 de ore de playback audio continuu cu ANC oprit.

Căștile au suport LHDC 5.0, oferă lățime de bandă de până la 1 Mbps. Față de modelul Pro, aici nu primim head tracking și încărcare wireless (Qi). La nivel global căștile se vând pentru 149 de euro, însă OnePlus are o ofertă în acest moment ce coboară prețul la 129 de euro. Problema ar fi că tot în acest moment varianta Pro se vinde pentru 125 de euro, deci în mod clar merită mai mult să comanzi varianta mai sus clasată. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Căștile OnePlus Buds Pro 2 Lite sosesc în Europa, dar sunt comercializate drept Buds Pro 2R

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă