Prima pagină » Charlene de Monaco pozează frumos alături de Albert: prințesa își face datoria de „soție de fațadă”

Charlene de Monaco pozează frumos alături de Albert: prințesa își face datoria de „soție de fațadă”

de Roboțelul @ iDOR.info
charlene-de-monaco-pozeaza-frumos-alaturi-de-albert:-printesa-isi-face-datoria-de-„sotie-de-fatada”

Prințesa de Monaco arată mai bine ca oricând, în ciuda zvonurilor neplăcute care vizează familia princiară.

Despre Charlene s-a tot scris în perioada asta că ar fi doar o soție de fațadă pentru Prințul Albert, care să-l însoțească la evenimentele oficiale, și că ea locuiește, de fapt, singură în Elveția.

Ce-i drept, după ce aceste zvonuri au tot apărut supărător, soția lui Albert l-a însoțit pe acesta la două acțiuni oficiale: lansarea unui post TV în Monaco și, cel mai recent, aseară,  când cei doi l-au primit pe noul ambasador francez la Monaco, Jean D’Haussonville, la Palatul Princiar.

Ca de obicei, fosta înotătoare olimpică în vârstă de 45 de ani a fost foarte elegantă într-o fustă și o bluză bleumarin, ținută completată cu un colier de perle, așa cum a apărut într-o fotografie postată de palat. 

Afișând un zâmbet vag, Charlene părea stânjenită lângă soțul ei îmbrăcat de asemenea elegant, care, în contrast cu ea, a oferit un zâmbet generos pentru cameră.

Prinții, părinți ai unor gemenii de opt ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, s-au aflat în centrul speculațiilor, după ce o serie de articole din presa franceză și germană au susținut că Charlene locuiește în Elveția și că-și vede soțul doar „cu programare”. De apariția acestor articole, Charlene și-a șters contul de Instagram, ceea ce a creat o stare suplimentară de confuzie.

Albert și Charlene la lansarea postului TV Monaco

Imaginea 1/6: Albert și Charlene la lansarea postului TV Monaco

O sursă apropiată palatului princiar a declarat pentru ziarul francez Voici că fosta înotătoare și fiul cel mare al lui Grace Kelly sunt doar un „cuplu de ceremonie”.

Sursa a adăugat că Charlene a promis că se va întoarce la Monaco pentru a fi prezentă la ocazii oficiale, în schimbul permisiunii de a-și vedea copiii mai des, gemenii fiind și motivul pentru care perechea a decis să nu divorțeze.

„Albert și Charlene sunt acum parteneri buni, au grijă pe rând de copii”, a adăugat o altă sursă pentru ziarul german Bild.

Văzând aceste fotografii, se pare ca Charlene se ține de cuvânt și-și face datoria față de palat.

Foto: Facebook, Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Charlene de Monaco pozează frumos alături de Albert: prințesa își face datoria de „soție de fațadă”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă