Prima pagină » Prințesa Charlene vorbește pentru prima dată despre „mariajul de fațadă”: „Sunt fericită și mulțumită!”

Prințesa Charlene vorbește pentru prima dată despre „mariajul de fațadă”: „Sunt fericită și mulțumită!”

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-charlene-vorbeste-pentru-prima-data-despre-„mariajul-de-fatada”:-„sunt-fericita-si-multumita!”

Prințesa Charlene de Monaco a vorbit public pentru prima dată de când au apărut informații că ar trăi separat de Prințul Albert și că mariajul lor este unul de conveniență.

În primul ei interviu de câteva luni bune dat în presa monegască, fosta înotătoare olimpică în vârstă de 45 de ani a răspuns zvonurilor cum că ar fi tensiune în cuplul princiar și a insistat că ea este „senină și fericită”.

Afirmațiile ei vin după cele ale Prințului Albert, în vârstă de 65 de ani, care și-a apărat și el căsnicia într-un interviu acordat presei italiene.

El a spus: „Charlène este întotdeauna alături de mine. Nu înțeleg toate aceste zvonuri care mă rănesc, despre faptul că ea ar locui în altă parte, în Elveția, că am avea întâlniri programate. Acestea sunt minciuni”.

Fosta sportivă, care a avut o sănătate șubredă acum doi ani, a declarat pentru publicația Monaco Matin că acum este într-o „formă excelentă” și speră să continue să facă sport după ce capătă „mai multă energie și se simte mai puternică”.

După o vacanță de familie de trei săptămâni în Corsica, înainte de începerea perioadei școlare, Charlene a spus că se simte „senină și fericită”.

Albert și Charlene vorbesc despre zvonurile răutăcioase

Imaginea 1/6: Albert și Charlene vorbesc despre zvonurile răutăcioase

Este tot ce a vrut să puncteze prințesa despre mariajul ei cu Albert, susținând că nu mai vrea să abordeze zvonurile nefavorabile, în speranța că acestea vor dispărea în cele din urmă.

De când speculațiile despre căsătoria lor au apărut insistent în presa mondenă, după ce o sursă apropiată perechii princiare a declarat ziarului francez Voici că cei doi sunt doar un „cuplu de fațadă”, Charlene și Albert au început un adevărat turneu al aparițiilor împreună.

Cel mai recent, Prințul și Prințesa de Monaco și-a condus gemenii în vârstă de opt ani în prima lor zi de școală, marcând a șaptea lor apariție împreună în nouă zile.

Jacques si Gabriella, gemenii lui Albert de Monaco si Charlene de Monaco   Palatul Princiar (2) jpg

Să sperăm că totul este bine între cei doi soți și că zvonurile n-au fost altceva decât niște răutăți gratuite.

Foto: Getty Images, Profimedia






Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Charlene vorbește pentru prima dată despre „mariajul de fațadă”: „Sunt fericită și mulțumită!”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă