Prima pagină » Prințesa Charlene, din nou la brațul lui Albert, la un eveniment: tensiunea dintre ei se taie cu cuțitul

Prințesa Charlene, din nou la brațul lui Albert, la un eveniment: tensiunea dintre ei se taie cu cuțitul

de Roboțelul @ iDOR.info
printesa-charlene,-din-nou-la-bratul-lui-albert,-la-un-eveniment:-tensiunea-dintre-ei-se-taie-cu-cutitul

Cuplul ceremonial în acțiune! Prințul Albert și Prințesa Charlene au apărut împreună la lansarea oficială a primului canal public din Principatul de Monaco, TVMonaco.

Acest lucru s-a întâmplat după ce presa a vuit timp de o săptămână întreagă legat de faptul că soția Prințului Albert s-a mutat de la palat și trăiește singură în Elveția, revenind în principat doar când trebui să-l însoțească pe suveran la evenimente oficiale. Cum a fost cel din weekend, la o adică…

Limbajul corporal tensionat dintre Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco a pus combustibil pe focul zvonurilor cum că mariajul lor este în dificultate și că acum trăiesc despărțiți.

Ei bine, și cu ocazia lansării noului canal TVMonaco, de sâmbăta trecută, prințesa în vârstă de 45 de ani a arătat tensionată alături de Albert, în vârstă de 65 de ani. Charlene, care a fost îmbrăcată elegant într-o cămașă neagră și pantaloni crem, în timp ce soțul ei a purtat costum, a schimbat doar câteva cuvinte cu cei din audiență, lăsându-l pe Albert să întrețină conversațiile. 

Albert și Charlene la TV Monaco jpg

La eveniment, Albert i-a spus unui reporter că e foarte mândru că „sunt aici alături de Prințesa Charlene pentru a lansa această frumoasă aventură, acest canal TV care va extinde importanța acestui principat în întreaga lume”. Soția sa a fost mult mai scurtă, adăugând doar o frază: „Felicitări și toate cele bune pentru viitor”.

În total contrast cu comportamentul celor doi de la eveniment, fotografiile oficiale făcute publice de Palatul Princiar arată cuplul zâmbind împreună, în timp ce Albert o înconjoară cu brațul pe Charlene, un moment rar de tandrețe între ei.

Prințul Albert și Prințesa Charlene, alături de gemenii lor

Imaginea 1/6: Prințul Albert și Prințesa Charlene, alături de gemenii lor

Dacă este adevărat că Charlene și Albert duc vieți separate, unii fani regali se întreabă de ce cuplul nu divorțează pur și simplu. Se pare că factori precum tradiția regală, imaginea familiei și copiii lor ar putea menține perechea împreună, chiar și doar de fațadă.

Foto: Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Prințesa Charlene, din nou la brațul lui Albert, la un eveniment: tensiunea dintre ei se taie cu cuțitul

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă