Prima pagină » Nubia Red Magic Tablet – device high-end foarte interesant

Nubia Red Magic Tablet – device high-end foarte interesant

de Roboțelul @ iDOR.info
nubia-red-magic-tablet-–-device-high-end-foarte-interesant

Uite ZTE Nubia Red Magic Tablet pareri si pret Romania. In acest debut de saptamana avem o surpriza placuta pentru cititorii/vizitatorii site-ului nostru 🙂 Astazi aruncam o privire (sau mai multe 🙂 ) peste tableta high-end Nubia Red Magic a celor de la ZTE.

Din start va precizam ca tableta inca nu a fost lansata la nivel global. Va tinem la curent in legatura cu acest aspect. Am decis sa compunem articol dispozitivului deoarece este relativ simpla partea de achizitie.

Mentionam ca tableta este la vanzare pe site-ul giztop.com (livrare din China) pentru pretul total de 761.55 dolari – in jur de 3465 lei (transport si taxe vamale incluse in pret; versiune WiFi cu 12GB RAM/256GB; vine cu folie display).

Nubia Red Magic Tablet pareri

PUNCTE HARDWARE FORTE

# Baterie de 10.000mAh cu fast charging 80W

# Configuratie foarte puternica – chipset Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, 12GB RAM LPDDR5 + 256GB stocare UFS 3.1

# Panou LCD 12.1 inci, 2560×1600 pixeli, refresh 144Hz, rata touch sampling 240Hz, luminozitate max 600 niti, culori pe 10 bit, spectru culoare 100% DCI-P3, raport ecran/corp 87%, format 16:10

# Corp full metalic, profil slim de 6.5mm, 613 grame

# Sistem audio echipat cu 4 difuzoare, optimizare cu tehnologie DTS Ultra

Nubia Red Magic Tablet pareri – CATEVA OBSERVATII

Inainte de toate, va precizam ca echipa GadgetLab a avut in teste cateva tablete (high-end si mid-range) 🙂 Cea mai puternica tableta testata de noi este Lenovo Tab P11 Pro 2nd Gen (MediaTek Kompanio 1300T, OLED 120Hz, 256GB UFS 3.1). In ceea ce priveste restul de tablete butonate, acestea sunt Lenovo Tab P12 (display 3K, Dimensity 7050) si Xiaomi Redmi Pad (review).

Revenim la subiectul zilei de azi, in speta Nubia Red Magic Tablet. Dotarile insirate in lista de mai sus sunt impresionante (spre foarte impresionante). Acum va lansam invitatia de a explora impreuna cateva din aceste dotari. Suna bine ? Noi suntem convinsi ca da 🙂

Demaram cu partea de configuratie. Nu exageram cand spunem ca tableta este foarte performanta 🙂 Practic, setup-ul Snapdragon 8 Plus Gen 1 + 12GB RAM + 256GB UFS 3.1 ruleaza impecabil absolut orice. Afirmam acest lucru fiindca noi am testat cateva dispozitive echipate cu SD8 Plus Gen 1. Este vorba despre Motorola Razr 40 Ultra (review), Nothing Phone 2 (review), Motorola Edge 30 Ultra (review) si Xiaomi 12T Pro.

Avand in vedere terminalele testate, va spunem ca motorizarea Snapdragon 8 Plus Gen 1 se incalzeste destul de tare. Partea buna in cazul tabletei Nubia Red Magic este suprafata imensa (tableta de 12.1 inci) pentru disiparea caldurii emanate de chipset-ul Snapdragon 8 Plus Gen 1. Pe langa asta, specialistii de la ZTE au dezvoltat pentru tableta sistemul de racire ICE Magic (contine grafit, gel termo conductor si aluminiu folosit in industria aviatica).

Pe site-ul oficial se mentioneaza ca sistemul de racire coboara temperatura procesorului cu pana la 5 grade. Excelent 🙂 Avand in vedere toate cele mentionate, putin probabil ca tableta sa intampine probleme de supraincalzire.

Nubia Red Magic Tablet pareri

Acum ne focusam pentru cateva momente pe acumulator. Si in acest segment hardware tableta ne ofera un setup irezistibil (poate ne-a cam luat valul) – 10.000mAh + incarcare 80W. Conform spuselor producatorului, tableta este incarcata full in 55 minute, ceea ce este excelent 🙂 Trebuie spus faptul ca alimentarea pana la 50% este realizata in doar 24 minute. Foarte tare 🙂

In ceea ce priveste ecranul, observam ca ZTE a mers pe mana unui panou LCD. Era de preferat panoul OLED, insa suntem ferm convinsi ca pretul tabletei era cu mult mai mare daca device-ul avea OLED. Partea buna este ca in configuratia actuala, avem de-a face cu un LCD high-end (144Hz, culori pe 10 bit, rezolutie Quad HD). Din nou spunem excelent 🙂

Incheiem acest segment cu cateva vorbe despre carcasa/design. Tableta arata foarte bine 🙂 Constructia full metalica si profilul slim (spre foarte slim) sunt doua mari plusuri 🙂

Nubia Red Magic Tablet pareri

Nubia Red Magic Tablet pareri – Cum este partea de conectivitate ? Decenta

Incepem prin a spune ca tableta nu are slot MicroSD si jack 3.5mm. Nasol ca device-ul nu are macar una din aceste dotari 🙁

Apoi, va informam ca tableta dispune de USB C 3.1. Asta este un plus. Insa, nu putem spune daca portul USB C este echipat sau nu cu DisplayPort (pentru iesire video).

UITE RESTUL DE DOTARI PENTRU CONECTIVITATE

# WiFi 802.11 ax, Bluetooth 5.3, port magnetic pentru conectare accesorii (tastatura)

# Senzori – accelerometru, giroscop, proximitate, GPS

Nubia Red Magic Tablet pareri – GANDURI DE FINAL

ZTE Nubia Red Magic Tablet este un device foarte interesant 🙂 Tableta arata impecabil si este foarte puternica 🙂

Sub-brand-ul Red Magic al celor de la ZTE este cunoscut in principal pentru terminalele Android focusate pe gaming (putem spune ca brand-ul chinez domina aceasta nisa). Prin lansarea tabletei Red Magic, este evident ca producatorul vrea sa se impuna si pe segmentul de tablete focusate pe gaming (ce-i drept sunt foarte putine tablete de acest gen). Noi consideram ca a reusit.

Pe partea de design, aspectul pe care noi il apreciem la device este look-ul minimalist. Singurele elemente de design specifice unui device de gaming sunt logo-ul si modulul camerei principale. In rest, tableta arata ca si un Galaxy Tab S8/Tab S9, ceea ce este excelent 🙂

Ce parere avem despre pretul device-ului ? Daca punem la socoteala dotarile high-end (chipset, RAM, stocare, incarcare, display etc), noi consideram ca pretul de 3465 lei este destul de bun. Problema la un device atat de scump adus direct din China este in mod evident partea de garantie.

Nubia Red Magic Tablet pareri

De obicei, telefoanele si tabletele sunt niste device-uri fiabile si foarte solide. Insa, niciun device nu este garantat 100% ca va functiona conform asteptarilor. Pot aparea cazuri cand exemplarul achizitionat are defecte de fabricatie sau defecte aparute in urma transportului.

Noi suntem dispusi sa ne asumam acele riscuri cand este vorba de sume cuprinse intre 1000 – 1500 lei. Insa, cand vine vorba de device-uri care costa peste 3000 lei, noi nu suntem dispusi sa ne asumam acele riscuri. Suntem convinsi ca majoritatea din voi ganditi la fel.

Astfel ca, la peste 3000 lei, recomandarea noastra este sa va orientati spre ceva din oferta locala (eMAG, Altex etc). Tableta Nubia Red Magic este fara indoiala foarte tentanta si interesanta, insa riscurile sunt si ele destul de mari. Cu toate acestea, decizia este a voastra. Sunt mici sansele ca device-ul sa aiba un defect sau ceva similar, insa vorba aia – nu se stie niciodata.

Uite restul de specificatii tehnice

  • Sistem de operare Android 13 cu interfata Red Magic OS 8.0
  • Camera principala 13-megapixeli cu AF, video 1080p
  • Camera selfie 16-megapixeli
  • Accesorii – incarcator

Sursa




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Nubia Red Magic Tablet – device high-end foarte interesant

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type