Prima pagină » OnePlus are planuri mari! Vrea să fie primul producător ce lansează un telefon cu CPU Snapdragon 8 Gen 4

OnePlus are planuri mari! Vrea să fie primul producător ce lansează un telefon cu CPU Snapdragon 8 Gen 4

de Roboțelul @ iDOR.info
oneplus-are-planuri-mari!-vrea-sa-fie-primul-producator-ce-lanseaza-un-telefon-cu-cpu-snapdragon-8-gen-4

OnePlus 12 tocmai a debutat și pare că e un hit, în România fiind vândute un număr record de unități. Flagship-ul realizat în colaborare cu Hasselblad va avea totuși și un succesor, care ar trebui să sosească spre finalul acestui an. Ei bine, aflăm azi că producătorul are planuri mari, dorind să lanseze primul telefon din lume cu procesor Snapdragon 8 Gen 4. Mai jos am toate detaliile.

Informațiile sosesc prin intermediul unui tipster care activează pe Weibo sub nickname-ul „Smart Pikachu”. Acesta spune că OnePlus Ace 3V ar putea fi primul telefon ce va integra un procesor Snapdragon 7 de nouă generație sub capota. Acest nou telefon va aduce ecran AMOLED cu rezoluție 1.5K, o baterie de 5500 mAh, alimentare la 100W pe fir.

În plus, aflăm ca producătorul dorește ca OnePlus 13 să fie primul flagship cu procesor Snapdragon 8 Gen 4. La fel cum OnePlus 12 a debutat spre finalul anului, succesorul său va sosi fix după lansarea Qualcomm a noului cipset de top. Se vehiculează că acest procesor va fi prezentat în luna octombrie, deci în aceeași perioadă ar putea fi anunțat și OnePlus 13.

Detalii legate de acest  flagship nu avem încă. Mă gândesc că se va păstra colaborarea cu Hasselblad, va fi fabricat din materiale premium, fiind posibil ca producătorul să aleagă titaniu pentru rama noului terminal. Dacă OnePlus chiar dorește să lanseze primul telefon cu CPU Qualcomm de nouă generație sub capotă, mai mult ca sigur deja se lucrează la acesta. 

Astfel, e posibil ca în următoarele luni să vedem randări și să aflăm mai multe informații cu privire la OnePlus 13.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: OnePlus are planuri mari! Vrea să fie primul producător ce lansează un telefon cu CPU Snapdragon 8 Gen 4

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă