Prima pagină » Charlene de Monaco pozează frumos alături de Albert: prințesa își face datoria de „soție de fațadă”

Charlene de Monaco pozează frumos alături de Albert: prințesa își face datoria de „soție de fațadă”

de Roboțelul @ iDOR.info
charlene-de-monaco-pozeaza-frumos-alaturi-de-albert:-printesa-isi-face-datoria-de-„sotie-de-fatada”

Prințesa de Monaco arată mai bine ca oricând, în ciuda zvonurilor neplăcute care vizează familia princiară.

Despre Charlene s-a tot scris în perioada asta că ar fi doar o soție de fațadă pentru Prințul Albert, care să-l însoțească la evenimentele oficiale, și că ea locuiește, de fapt, singură în Elveția.

Ce-i drept, după ce aceste zvonuri au tot apărut supărător, soția lui Albert l-a însoțit pe acesta la două acțiuni oficiale: lansarea unui post TV în Monaco și, cel mai recent, aseară,  când cei doi l-au primit pe noul ambasador francez la Monaco, Jean D’Haussonville, la Palatul Princiar.

Ca de obicei, fosta înotătoare olimpică în vârstă de 45 de ani a fost foarte elegantă într-o fustă și o bluză bleumarin, ținută completată cu un colier de perle, așa cum a apărut într-o fotografie postată de palat. 

Afișând un zâmbet vag, Charlene părea stânjenită lângă soțul ei îmbrăcat de asemenea elegant, care, în contrast cu ea, a oferit un zâmbet generos pentru cameră.

Prinții, părinți ai unor gemenii de opt ani, Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, s-au aflat în centrul speculațiilor, după ce o serie de articole din presa franceză și germană au susținut că Charlene locuiește în Elveția și că-și vede soțul doar „cu programare”. De apariția acestor articole, Charlene și-a șters contul de Instagram, ceea ce a creat o stare suplimentară de confuzie.

Albert și Charlene la lansarea postului TV Monaco

Imaginea 1/6: Albert și Charlene la lansarea postului TV Monaco

O sursă apropiată palatului princiar a declarat pentru ziarul francez Voici că fosta înotătoare și fiul cel mare al lui Grace Kelly sunt doar un „cuplu de ceremonie”.

Sursa a adăugat că Charlene a promis că se va întoarce la Monaco pentru a fi prezentă la ocazii oficiale, în schimbul permisiunii de a-și vedea copiii mai des, gemenii fiind și motivul pentru care perechea a decis să nu divorțeze.

„Albert și Charlene sunt acum parteneri buni, au grijă pe rând de copii”, a adăugat o altă sursă pentru ziarul german Bild.

Văzând aceste fotografii, se pare ca Charlene se ține de cuvânt și-și face datoria față de palat.

Foto: Facebook, Getty Images, Profimedia




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Charlene de Monaco pozează frumos alături de Albert: prințesa își face datoria de „soție de fațadă”

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type