Prima pagină » Lenovo Legion Go – Noul Competitor pe Piața Consolelor Portabile

Lenovo Legion Go – Noul Competitor pe Piața Consolelor Portabile

de Roboțelul @ iDOR.info
lenovo-legion-go-–-noul-competitor-pe-piata-consolelor-portabile

Piața consolelor portabile a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, datorită popularității Nintendo Switch și Steam Deck. Acest lucru a atras atenția multor companii mari, inclusiv Lenovo, care se pregătește să lanseze propriul său dispozitiv portabil, Legion Go.

Lenovo Legion Go este așteptat să fie lansat în octombrie, după ce va fi prezentat oficial pe 1 septembrie. Dispozitivul va avea un preț de 799 de dolari, dar nu este clar care configurație va avea acest preț. Specificațiile tehnice includ un ecran IPS de 8,8 inci cu o rezoluție de 2560×1600 și o rată de reîmprospătare de 144Hz, un procesor AMD Ryzen Z1 Extreme, 16GB de RAM LPDDR5X cu o viteză de 7500 MHz, stocare PCIe 4.0 NVMe de până la 1TB, sistem de operare Windows 11 Home, o baterie de 49.2WHr cu încărcare rapidă de 65W, și multe alte caracteristici impresionante.

O competiție strânsă cu Steam Deck și ROG Ally

Lenovo Legion Go pare să fie un concurent serios pentru Steam Deck și ROG Ally. Cu toate acestea, succesul său va depinde în mare măsură de politica de prețuri a companiei. Dacă Lenovo va reuși să ofere un preț competitiv pentru configurația oferită, Legion Go ar putea avea un avantaj semnificativ față de ROG Ally.

Alte produse așteptate de la Lenovo

Pe lângă Legion Go, Lenovo este de asemenea așteptat să lanseze AR Legion, o pereche de ochelari de realitate augmentată cu un preț de 499 de dolari. Dispozitivul va include un ecran micro OLED FHD dublu, alimentat de tehnologia OLED, și va fi compatibil cu dispozitivele USB-C cu mod Alt. Compania va prezenta, de asemenea, căștile E510 7.1 RGB, special concepute pentru jucători, cu un preț de 49,99 dolari.

Marian Ciobanu

Sunt Marian Ciobanu, pasionat de tehnologie cu peste 10 ani de experiență în tehnologia mobilă, gadgeturi și computere. Am studiat la Universitatea Ovidius din Constanța, Științe Economice și am scris numeroase articole despre tehnologie pentru publicații precum Betit, TechCafe și altele. Sunt pasionat de ceea ce fac și în prezent sunt fondatorul Geeki.ro. Cred în împărtășirea cunoștințelor și sunt mereu deschis la discuții despre ultimele inovații în tehnologie.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Lenovo Legion Go – Noul Competitor pe Piața Consolelor Portabile

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă

Connection Information

To perform the requested action, WordPress needs to access your web server. Please enter your FTP credentials to proceed. If you do not remember your credentials, you should contact your web host.

Connection Type