Prima pagină » Ce au pregătit Lenovo şi Motorola pentru MWC 2024: ecran adaptiv pe Moto-uri, laptop transparent şi altele

Ce au pregătit Lenovo şi Motorola pentru MWC 2024: ecran adaptiv pe Moto-uri, laptop transparent şi altele

de Roboțelul @ iDOR.info
ce-au-pregatit-lenovo-si-motorola-pentru-mwc-2024:-ecran-adaptiv-pe-moto-uri,-laptop-transparent-si-altele

Lenovo şi-a confirmat deja de ceva vreme prezența la MWC 2024, alături de ramura sa, Motorola şi azi aflăm ce au pregătit pentru show-ul din Barcelona. Evenimentul celor două companii are loc pe 26 februarie şi promite „AI pentru toţi„. 

Scriam de altfel recent că Lenovo ar lucra la un sistem de operare cu extra AI, riscând să antagonizeze Microsoft. Tot la MWC 2024 ar trebui să vedem conceptul de „ecran adaptiv Motorola„, care a primit un teaser în 2023. E vorba despre un ecran pliabil, flexibil, pOLED Full HD+, care se poate transforma din plat în înfăşurat în jurul încheieturii. Sau are diferite moduri „stand„. Anul trecut am văzut un telefon rulabil RIZR concept la MWC. 

lenovo

Lenovo a mai confirmat şi că aduce la MWC noul său laptop transparent, pe care l-am văzut scăpat recent. Aduce mai mult cu un Yoga Book, cu două suprafeţe tactile pentru input. Are şi muchii extrem de subţiri invizibile chiar. Lenovo a mai pregătit şi soluţii de Edge AI Computing pentru segmentul telecom şi zona business.

lenovo

De asemenea Lenovo va prezenta o versiune 2 în 1 de laptop ThinkBook G4, cu ecran tactil şi balama rotativă la 360 de grade. Şi Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 cu CPU Intel primeşte un tratament similar. Există şi o versiune de Gen 5 cu CPU AMD, dar şi un Lenovo ThinkPad T14S Gen 5 cu beton şi porturi noi.

Ediţia de 16 inch ThinkPad T16 Gen 3 primește breton pentru webcam şi procesor nou. Mai apare şi un detaşabil Lenovo ThinkPad x12 Detachable Gen 2. Balamaua rămâne la fel, are şi stylus, CPU next gen. 




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: Ce au pregătit Lenovo şi Motorola pentru MWC 2024: ecran adaptiv pe Moto-uri, laptop transparent şi altele

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă