Prima pagină » MWC 2024: Lenovo şi Motorola dezvăluie Smart Connect, soluţia care interconectează PC, tableta, telefon

MWC 2024: Lenovo şi Motorola dezvăluie Smart Connect, soluţia care interconectează PC, tableta, telefon

de Roboțelul @ iDOR.info
mwc-2024:-lenovo-si-motorola-dezvaluie-smart-connect,-solutia-care-interconecteaza-pc,-tableta,-telefon

Lenovo şi Motorola sunt gata să ducă mai departe conceptul de Ready For, de această dată prin Smart Connect. Avem de-a face cu o soluţie de conectivitate multi-dispozitiv, care leagă împreună tableta, telefon şi PC cu Windows. 

Smart Connect apare ca aplicaţie pe telefon, tableta şi PC. Îţi permite să foloseşti un laptop spre exemplu că hub central şi să ai cursorul de la mouse mişcat pe ecran şi apoi pe ecranul tabletei şi telefonului Motorola aflat imediat lângă. Apoi poţi face drag and drop cu fişiere între dispozitive şi deschide chiar aplicaţii de pe telefon pe ecranul de laptop, de la WhatsApp la Spotify şi YouTube.

http://www.mobilissimo.ro/MWC 2024: Lenovo şi Motorola dezvăluie Smart Connect, soluţia care interconectează PC, tableta, telefon

Poţi de asemenea scrie pe tastatura laptopului şi scrisul să ajungă pe tableta sau un Moto Edge 40 spre exemplu. E vorba despre o interconectare şi tranziţie lină între dispozitive. O singură tastatura şi un singur mouse pot controla toată experienţă. Avem şi Swipe to Stream, cu care asigurăm playback media neîntrerupt de conţinut de pe un device pe altul.

Primim şi notificări de pe un dispozitiv pe altul şi avem şi un Share Hub, cu care partajam fişiere şi media între dispozitive, fără limitări de stocare. Există şi un Clipboard Smart partajat cu care dăm copy pe laptop şi paşte pe telefon sau invers, la fel şi pe tableta. 

În cadrul lui Smart Connect folosim telefonul că webcam pentru laptop şi tot telefonul se va folosi ca hotspot pentru PC, se pare. Poţi porni şi jocuri şi aplicaţii sau streaming video de pe telefon pe un smart TV.

Sună ca un Ready For extins şi ai nevoie doar de un PC Lenovo cu Windows 10, de o tabletă Lenovo şi un telefon Moto. Disponibilitatea se va extinde în următoarele luni.




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: MWC 2024: Lenovo şi Motorola dezvăluie Smart Connect, soluţia care interconectează PC, tableta, telefon

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă