Prima pagină » HONOR Magic6 Lite: OS, UI, aplicaţii cu inspiraţie familiară

HONOR Magic6 Lite: OS, UI, aplicaţii cu inspiraţie familiară

de Roboțelul @ iDOR.info
honor-magic6-lite:-os,-ui,-aplicatii-cu-inspiratie-familiara

HONOR Magic6 Lite rulează Android 13, cu MagicOS 7.2 aplicat peste, ca interfaţă custom. Diferenţierea de Huawei EMUI nu e încă totală, dar măcar se vede încercarea, în special la aplicaţii ca HONOR Health, unde s-a produs o schismă de design de UX.

Video-review HONOR Magic6 Lite, secțiunea OS, UI & APPS

Săpând printre setări şi opţiuni găsim funcţia RAM Turbo, cu care putem adăuga încă 8 GB RAM virtual, preluat din stocare. Pentru securitate folosim deblocare sau cititorul de amprente integrat în ecran. Navigarea se face cu gesturi swipe, iar cel mai din stânga feed e cel destinat ştirilor. Ca să ne liniştim din start, telefonul dispune şi de servicii Google şi de Google Play Store, nu sunt probleme aici.

Am înţeles şi că o să aibă 2-3 ani de actualizări Android şi minim 3 ani de actualizări de securitate. Dacă ciupim homescreen-ul putem umbla la wallpaper şi găsim şi zona de Cards, care include wallpaper-uri mai complexe şi 3D, mai arătoase. Există şi opţiuni pentru tranziţii. Avem parte şi de un app drawer pentru aplicaţii sau le putem ţine pe toate pe homescreen-uri.

Cu un swipe în jos din partea stângă sus a ecranului declanşăm notificările, iar cu un swipe din dreapta sus accesăm Quick Settings. HONOR se laudă cu un sistem avansat de deblocare facială, care te recunoaşte şi cu masca pusă. Având fularul mai mereu pus pe frig ţin să vă spun că a funcţionat. În Quick Settings avem funcţii că Honor Share şi Nearby Share, cu care partajam conţinut şi fişiere spre dispozitive din zonă.

Sau putem declanşa o sesiune de conlucrare între dispozitive Honor, inclusiv laptop sau tableta. Aici intervine Honor Connect, din setări. Putem seta şi imagini arătoase pentru lockscreen, în zona Magazine şi există şi Always On Display, pentru a afişa ceasul şi când ecranul e în standby, cu animaţii arătoase. Asistentul virtual Yoyo e şi el aici, dar nu prea l-am folosit, e sub Bixby aş spune.

Există şi setări de Digital Wellbeing şi control Parental, iar printre aplicaţiile preinstalate se afla Themes, Honor Health, Notes pentru luat notiţe, System Manager. Hub-ul acesta are optimizare one touch, funcţie de curăţare a memoriei, monitorizare consum date şi scanner de viruşi. Tot printre aplicaţiile preinstalate se afla Netflix, Facebook, Booking, TikTok, Email, Game Center, WPS Office.

Pentru multitasking există split screen, recents şi ferestre plutitoare. 

Disponibilitate

Prețuri actualizate




Această știre este preluată prin Roboțelul iDOR.info!

Sursa acestei stiri: HONOR Magic6 Lite: OS, UI, aplicaţii cu inspiraţie familiară

Autor/editor:

Redacția: Redacția @ Stiri Google

S-ar putea să-ți placă